Sporten

Sport en beweging zijn onmisbaar voor het behalen van je doelen en onmisbaar op weg naar een fit en gezond lichaam

FitbyMie biedt met haar 45 minuten -small Group- trainingen aan waarin KWALITEIT, PLEZIER EN PERSOONLIJKE AANDACHT voorop staan.

Voor iedereen die in MINIMALE TIJD een MAXIMAAL RESULTAAT wil behalen onder professionele begeleiding met kwalitatief hoogwaardige- en functionele trainingsmaterialen en dat alles met een mooi uitzicht.

Functional Training

Bij Functional Training verbeter ik jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur van de trainingen is 45 minuten. De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het lichaamseigen gewicht of materiaal dat het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, corebags, TRX, speedladders, cobra, etc.

Bij de meeste oefeningen wordt het hele lichaam getraind waardoor de intensiteit zeer hoog ligt. Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, is het effect van Functional Training t.o.v. reguliere fitnesstraining minstens net zo groot, dan wel niet groter. Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Door de hoge intensiteit blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd.

Iets voor mij?

Functional Training is heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn. Je sport in kleine groepjes. Voordeel is dat jij sneller je doel zal behalen omdat de focus gedurende de training op JOU ligt. Alle oefeningen kun je op je eigen tempo uitvoeren. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging dan is dit dé methode om je persoonlijke doel te bereiken.

Zorg dat sport en beweging een dagelijks terugkerende routine worden