Wie ben ik?

Mama van 3 kindjes Lott (2012) Sebas (2014) en Liv (2019), getrouwd met Bas en als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om op het juiste moment aan jezelf te werken en hoe makkelijk het gaat om jezelf regelmatig op de tweede plek te zetten.

Één van de…

Maarliefst 83% van de Nederlandse bevolking is niet tevreden over zichzelf. En ik behoorde een aantal jaren terug óók tot die groep… Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, at ongezond, had geen energie, was futloos en ervaarde veel lichamelijke klachten. Kortom, ik was niet blij met mezelf. Sterker nog, totaal ontevreden! “Werk aan de winkel”, was mijn gedachte.. Maar hoe? Aangezien ik geen handvaten had, ben ik zelf op onderzoek uitgegaan. Het heeft me heel wat jaren gekost om erachter te komen hoe je op een gezond gewicht kon komen en nog belangrijker een gezonde leefstijl te creëren? Ik mocht mezelf onderhand ervaringsdeskundige noemen toen ik op een gegeven moment mijn ideale gewicht had bereikt en stabiel bleef, door simpelweg voor de juiste voeding te gaan en met plezier in beweging te blijven. En dat laatste blijkt nog wel een dingetje: ‘ met plezier?’Hoe dan? Die associatie heeft lang niet iedereen met sport.  Dit moe(s)t mijn missie worden! Opnieuw ‘werk aan de winkel’, maar dan met de papieren op zak, en het allerbelangrijkst MIJN EIGEN VISIE blijven volgen!

Ik heb de afgelopen 2 jaar de opleiding leefstylecoach, gewichtsconsulent en fitnesstrainer gevolgd, voeding en training zijn nu (‘officieel’)onderdeel van mijn leven, omdat het simpelweg mijn leven is geworden en omdat ik dat zelf wil! Niet meer omdat het moet. Vanzelfsprekend was de aanleiding minder mooi, maar door deze jarenlange zoektocht naar een healthy lifestyle heb ik zoveel geleerd over voeding, training en een juiste mindset dat ik nu weet hoe het wel moet, hoe het ook kan.

Deze kennis draag ik graag over aan jou. Mijn visie op een gezond en gelukkig leven, inclusief het behalen van jouw droomfysiek.

Mijn methode is geen dieet, maar wordt jouw nieuwe lifestyle,

“Eten waar je blij van wordt” en “Trainen met heel veel plezier”