Lifestyle Coaching

Dit is bedoeld voor een ieder die graag gelukkig, gezond, in good shape wil zijn én nog belangrijker wil blijven, voor de rest van het leven! Geen tijdelijke diëten, geen drastische 8-weken programma’s, geen blaadjes sla of uren op de loopband!  FitbyMie leert jou stap voor stap terug te gaan naar de basis en alle ruis te verwijderen die jou tot op heden heeft tegengehouden om je doelen echt te bereiken.

Je wilt een nieuwe manier van leven van eten en van sporten, sterker nog, je wilt een compleet nieuwe lifestyle.

Mijn zoektocht naar een gezond en fit lichaam (en vooral gezonde mindset) heeft mij bloed zweet en tranen gekost, maar het leverde ook mij de visie op die ik jou graag wil meegeven en waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ik ben dus geen alwetende health goeroe die het allemaal allang doorheeft, ik ben geen arts, ik ben geen psycholoog, ik ben ervaringsdeskundige…

Ik heb opleidingen en cursussen gevolgd maar vooral heel veel zelf ondervonden en uitgezocht.

Het vaststellen van je fysieke doel is het officiële begin van je nieuwe persoonlijke lifestyle.

 

Wat wil je nu eigenlijk echt? Fitter worden? Sterker? Wil je afvallen? Wil je meer bewegen? Minder snoepen? Wil je voor eens en voor altijd van die onzekerheid af? Hoe ziet jouw droomfiguur er eigenlijk uit? En wat is de reden dat je klaar bent voor verandering? Wordt het niet eens tijd dat je aan jezelf gaat denken, DIT IS JOUW BEGIN EN ALLEEN JIJ BEPAALT WAAR EN WANNEER JE BEGINT!

Van buiten (good shape) van binnen (gezond) maar ook in mind (gelukkig). Want tussen je oren is waar het allemaal begint.

Je kunt trainen wat je wilt, maar als je voeding niet op orde is, kun je net zo goed thuisblijven.